Distribució del lideratge i la visió del centre educatiu. Aprofundim amb la Mireia Tintoré

 

Avui dijous, 28 de gener, ens trobem amb la Mireia Tintoré, professora de la Facultat d’Educació de la Universitat Internacional de Catalunya, investigadora responsable del Grup de Recerca d’Organització d’Institucions Educatives i Professionalització i membre del Grup de Recerca Consolidat EDO, en la primera sessió del Seminari Temàtic Aprofundim en lideratge en l’organització i la gestió del centre.

Què entenem per lideratge?

Quina relació té el lideratge amb el desenvolupament organitzatiu o amb el canvi i la millora a les escoles?

La Mireia ens resol els dubtes i ens aporta una visió actual i fonamentada per poder-la implementar al nostre centre educatiu. A continuació podeu consultar la seva presentació digital:

Disposeu del TED al que la Mireia fa referència a la presentació de l’experta en lideratge de la Universitat de Harvard, Emy Edmondson al vídeo següent. La Mireia ens recomana especialment visualitzar el fragment des del minut 7:33 fins al final:

 

 

Finalitzada aquesta primera sessió del Seminari Temàtic, la Mireia Tintoré ens comparteix el següent article amb preguntes de reflexió, així com un cas pràctic que servirà per introduir les següents sessions:


A continuació podeu accedir a la gravació de la sessió:

 

 

En aquesta primera sessió, els convidats al debat han estat:

Josep Maria Esteve. Exdirector de l’IE Jacint Verdaguer i col·laborador com a facilitador del Laboratori a Barcelona Comarques.
Dolors Queralt. Directora de l’IE Daniel Mangrané i facilitadora del Laboratori a Terres de l’Ebre.
Aurora Vera. Directora de l’IE Mar Mediterrània.

Les següents sessions del seminaris són:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>