Teixint la xarxa escolar com a base de l’ecosistema d’aprenentatge i de benestar. Aprofundim amb la Mireia Civís i el Jordi Díaz-Gibson

 

El dimarts, 9 de febrer, de 17:00 a 19:00 hores, ens retrobem amb la Mireia Civís i el Jordi Díaz-Gibson, professors de l’FPCEE Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i investigadors del Grup de Recerca consolidat PSITIC de la URL, en Pedagogia, Societat i Innovació amb els suport de les TIC, en la segona sessió del Seminari Temàtic Aprofundim en xarxa i ecosistema educatiu.

 

 

En aquesta segona sessió, amb el títol “Teixint la xarxa escolar com a base de l’ecosistema d’aprenentatge i de benestar”, els ponents se centren en com iniciar un procés transformador col·lectiu de tota la comunitat escolar on les relacions solidàries fonamenten els esforços de canvi.

Podeu veure a continuació la gravació de la sessió:

 

 

Els convidats al debat en aquesta segona sessió han estat:

Carme Civit. Exdirectora de l’escola Germanes Bartomeu de Mataró i Presidenta del MEM (Moviment Educatiu del Maresme). Mestra a l’escola Angeleta Ferrer (Mataró).

Mercè Bertran. Excoordinadora pedagògica de l’Institut Fontanelles (Borges del Camp). CRP del Tarragonès.

 

La Mireia i el Jordi ens comparteixen, a més, el següent article que ens convida a la reflexió:

 

 

La tercera i última sessió d’aquest seminari temàtic serà:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>