Reunió de la Comissió Pedagògica de Pràctiques

El dimecres 25 de novembre es va reunir la Comissió Pedagògica de pràctiques. Un equip multidisciplinar format per 21 representants de 13 universitats catalanes, 25 representants dels centres formadors de pràctiques. També participa la Direcció General de Currículum i personalització: Servei de currículum d’infantil i primària, Servei de currículum de secundària i Batxillerat. Altres agents com: Referents de pràctiques dels serveis territorials, ICEs, ExE, IOC.

La Directora general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, Sra. Mar Camacho i el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Sr. Josep Ribas van inaugurar aquesta primera sessió del curs.

A la primera part de la sessió de la Comissió “ Línies estratègiques per al desenvolupament del nou model de pràctiques” es van presentar les dades del pràcticum d’aquest curs dels diferents estudis.

A la segona part, es es van presentar tres documents de caire pedagògic i organitzatiu que desenvolupen les línies estratègiques definides en la Comissió per avançar en el desenvolupament del nou model de pràctiques. Així mateix, el responsable de la coordinació de pràctiques d’educació infantil i primària, Sr. Jordi Coiduras i la coordinadora del màster de secundària de les universitats catalanes, Sra. Maica Sanz van explicar les línies d’actuació per al curs 2020-21.

Finalment, les persones coordinadores dels equips de treball Carles de Cubas, Susana Gallardo, Elena Gayan, Pepi Garrote, Montse Irún, Lluís Herrera, Manel Merino, Manel Pardo i Fèlix Tejero van presentar els continguts d’aquest curs, al·lineats amb els àmbits de l’eina d’autoavaluació dinàmica de centres formadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>